Nieuw: voorstrijkmiddel voor gips in UniQ-assortiment

Geplaatst op: 14-11-2017 | Category: Trends
UniQ voorstrijk

Nieuw: UniQ voorstrijk

Sneldrogend en niet spattend: dat zijn de voordelen van het nieuwe voorstrijkmiddel van ons eigen label UniQ. Speciaal gemaakt om gipsplaten en -wanden te bewerken ter voorbereiding op een volgende behandeling van muur of plafond. Nu uit voorraad leverbaar bij uw dichtstbijzijnde AfbouwUniQ-vestiging.

Waarom gips voorstrijken?

Voorstrijken is nodig om sterk en/of onregelmatig zuigende ondergronden, zoals wanden en plafonds van gips, te fixeren. Het voorkomt dat verf onregelmatig aangebracht wordt, met kleurverschil en zichtbare aanzetten tot gevolg. Ook kan verf achteraf gaan afbladderen zonder gebruik van een voorstrijkmiddel. Verf hecht namelijk niet goed op poederende ondergronden. Het is dus aan te raden muren en wanden met voorstrijkmiddel voor te behandelen.

Het gebruik van UniQ-voorstrijkmiddel

Test met behulp van een natte doek of spons of een muur voorstrijk nodig heeft. Dit is het geval wanneer de ondergrond het water snel opzuigt. Breng met een kwast en roller het voorstrijkmiddel ruim aan. UniQ voorstrijk is vloeibaar maar spat niet, dus verdikkingen en glanzende plekken behoren tot het verleden. Werk van boven naar beneden en smeer het middel goed uit over de wand. UniQ voorstrijk droogt snel.

Ons eigen label UniQ bevat kwalitatieve producten die stuk voor stuk samengesteld zijn door en voor vaklieden uit de afbouwsector. Daarmee heeft u de garantie dat de producten aan de allerhoogste eisen voldoen, namelijk die van unieke afbouwers. Kom naar een van onze 22 vestigingen door het hele land om kennis te maken met UniQ voorstrijk en andere producten uit onze lijn. De prijs zal u verrassen!