Sneller en beter werken met de silo van AfbouwUniQ

Geplaatst op: 23-11-2017 | Category: Trends
De silo van AfbouwUniQ op de SGA Vakdagen in Gorinchem afgelopen maand.

Bent u al bekend met de blauwe silo van AfbouwUniQ? Met deze handige opslagtechniek voor bouwmaterialen bespaart u enorm in tijd en geld. Kom in uw dichtstbijzijnde AfbouwUniQ-vestiging zelf ervaren hoe de nieuwste machines en afbouwproducten uw werkproces aanzienlijk verbeteren. Voor slimmer en sneller werken bent u bij AfbouwUniQ aan het goede adres!

Silo op uw locatie

Als u begin november de SGA Vakdagen in Gorinchem heeft bezocht, heeft u onze blauwe silo zeker zien staan. Een innovatieve opslagtechniek die de doorlooptijd van uw werkzaamheden beduidend verbetert, terwijl ook uw flexibiliteit er met sprongen op vooruitgaat. Dankzij deze silotechniek bespaart u namelijk al snel 1 arbeidskracht per ploeg uit. En weet u dat wij één of meerdere silo’s met toebehoren voor u kunnen plaatsen op iedere gewenste locatie in Nederland?

Slimme oplossingen

Met onze handige en innovatieve machines en dienstverleningsprocessen bieden wij een slimme oplossing voor het personeelstekort in de (af)bouwsector. Dat is hard nodig want als vakman is uw tijd kostbaar. Doelmatigheid en efficiency heeft daarom onze aandacht, zodat u een enorme besparing in tijd en geld kunt realiseren.

Optimaliseren werkproces

AfbouwUniQ is dan ook de enige keten in Nederland waar u machinetechniek en afbouwmaterialen onder één dak vindt. De formule voor en door afbouwers gaat verder waar anderen stoppen. In onze shops vindt u een uitgebreid assortiment ‘sneller klussen’-producten om uw werkzaamheden slimmer en sneller aan te pakken. Ook treft u vele machines aan, zoals de silo en volautomatische airlesspompen, waarmee u uw processen aanzienlijk optimaliseert. Wij geven u graag advies op maat en streven naar het beste en meest effectieve antwoord op uw vraagstuk.