Wandstyling najaar 2017

Geplaatst op: 11-07-2017 | Category: Styling

Vandaag de dag is de woonconsument doorlopend op zoek naar inspiratie die bij zijn of haar persoonlijkheid en stijl past. De woontrends volgen elkaar dan ook snel op. Wandstyling speelt hierin een belangrijke rol; een muur is nu eenmaal gemakkelijk (opnieuw) naar wens gestyled. Tegelijkertijd is het een heel effectieve manier om een woon- of werkruimte als nieuw aan te laten voelen. Wat zijn de nieuwste najaarstrends?

De kleuren die er dit seizoen uitspringen passen perfect bij het kleurenpalet van de herfst. Er wordt geëxperimenteerd met natuurlijke tinten zoals terracotta, kersenrood en donkergroen. Ook dé kleur van dit jaar, denim blauw, blijft de muren voorlopig sieren.

Het gebruik van pure natuurlijke materialen is dit najaar dan ook de voornaamste trend. Denk aan houtstrips-wanden en bakstenen details om van wanden echte eyecatchers in het interieur te maken.

In onze AfbouwUniQ-inspiratieruimten, te vinden op onze locaties, kunt u de nieuwste afbouwtrends en ideeën zelf ervaren en uitproberen. Onze adviseurs staan voor u klaar zodat u als decoratief vakman unieke en onderscheidende keuzes in uw werk kunt (blijven) maken.