UniQ huismerk ontwikkeld door en voor afbouwers

Van gipsplaten tot decoratieve sierpleisters, van duurzame muurverven tot handige gereedschappen en machinetechniek voor verwerking en montage, en nog heel veel meer… de bij AfbouwUniQ aangesloten leveranciers hebben het voor jou allemaal in huis. Vanuit de showroom, het magazijn of de inspiratieruimten kan je de bijzondere mogelijkheden zien, ervaren en uitproberen. De bij AfbouwUniQ aangesloten leveranciers ondersteunen vakmensen bij het vergaren van nieuwe kennis en vaardigheden op het terrein van decoratieve afbouw. Dat geschiedt door maatwerkadvies op de locatie van de leverancier of bij het afbouwproject én door het aanbieden van vakgerichte workshops, trainingen en inspiratietrips in binnen en buitenland

stukbouw
lobouw
ekc
omtzigt
van mondfrans
gebundelde inkoop

9 vestigingen door heel Nederland

AfbouwUniQ tref je door heel Nederland aan. Met maar liefst 9 vestigingen, is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Vind je het gemakkelijker als AfbouwUniQ bij jou op bezoek komt? Bel dan even met de dichtstbijzijnde vestiging en de afspraak kan direct gemaakt worden.

Meest prettige tariefstelling

Dankzij onze gebundelde inkoop ben je verzekerd van de meest prettige tariefstelling. Zo dragen wij graag maximaal bij aan jouw bedrijfsrendement. Onze ruime openstelling zorgt ervoor dat je ook daarin nooit misgrijpt. Aflevering op de gewenste locatie is mogelijk. Jouw wensen en verwachtingen laten zich sowieso eenvoudig vertalen binnen ons logistieke proces. En… bij AfbouwUniQ werken bevlogen specialisten. Ze kennen het afbouwvak door en door. Begrijpen jou en jouw vraagstuk als geen ander. Denken en doen daardoor mee zodat jij tot het ultieme resultaat kunt komen. Samen maken we er een uniqe samenwerking van. Daar staan wij voor garant.

Slimme logistieke oplossingen

Slimme logistieke oplossingen

Bij AfbouwUniQ organiseren we graag voor jou de logistiek, precies zoals jij dit wenst. Dat betekent levering op de plek waar je wenst, op het tijdstip dat jij voor ogen hebt en op de wijze zoals beoogd.

Ruime openingstijden

Ruime openingstijden

De aangesloten vestigingen zijn tijdens werkdagen doorgaans geopend van 6:00u tot 17:00u. Ook op zaterdag zijn meerdere vestigingen geopend. Op afspraak zijn er ook andere bezoektijden mogelijk!

Klantvriendelijke service

Klantvriendelijke service

AfbouwUniQ-medewerkers zijn betrokken bij jouw project. Ondersteunen jou met de beste materialen en gereedschappen. Maken het jou gemakkelijk bij alle facetten van het bestel- en leverproces.

Vakbekwame medewerkers

Vakbekwame medewerkers

De professionals van AfbouwUniQ kennen het vakgebied door en door. Staan te allen tijde klaar met vakkundig advies. Jouw beoogd (bedrijfs)resultaat staat daarbij volledig centraal.

UniQ huismerk

UniQ huismerk ontwikkeld
door en voor afbouwers

UniQ is het huismerk van AfbouwUniQ en is ontwikkeld voor en door professionele afbouwers. Het betreft een uitgekiend totaalassortiment, zodat de professionele afbouwer zijn werk optimaal kan uitvoeren.

Ruime voorraad

Ruime voorraad en breed
assortiment

Voor professionele afbouwers is AfbouwUniQ dé groothandel. Bij ons ben je verzekerd van een uitgekiende collectie machines en materialen; van gewaardeerde A-merken tot beproefde huismerken.

Slimme oplossingen

Slimme oplossingen met de
beste machinetechniek

Vanwege het personeelstekort in de afbouwsector en – mede daarom – de kostbare tijd van de vakman biedt AfbouwUniQ slimme oplossingen aan.Dit gebeurt in de vorm van de beste machinetechniek.

Gratis workshops

Gratis workshops met de
laatste afbouwtrends

Het vak van afbouwer is door nieuwe technieken en actuele afbouwtrends aan vele veranderingen onderhevig. Daarom ondersteunt AfbouwUniQ vaklieden bij het op de hoogte blijven met praktische kennis en vaardigheden.