kennis kennis voor vakmensen

Slimme oplossingen met de beste machinetechniek

Vakbekwame medewerkers

Gekwalificeerde vakmensen

AfbouwUniQ ondersteunt vaklieden graag en actief bij het op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de afbouwsector. Maandelijks worden er op diverse locatie interessante workshops, demonstraties, studiereizen, kennissessies en trainingen georganiseerd voor afbouwprofessionals. Deze opleidingen zijn ingericht volgens het principe ‘voor en door vakmensen’: kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen en nieuwe inzichten staat voorop. Het vormt een mooie en gewaardeerde toevoeging aan het werk van vaklieden.

Het juiste advies voor jouw project

Het juiste advies voor jouw project

Het vak van professioneel afbouwer is aan vele veranderingen onderhevig, door nieuwe technieken en actuele afbouwtrends. De werkzaamheden dienen mee te veranderen met de veranderende wensen van klanten. Om doorlopend goed en actueel advies te kunnen geven, is kennis van de laatste afbouwtrends noodzakelijk. Dankzij de kennissessies van AfbouwUniQ ben jij als afbouwvakman altijd in staat om bij ieder project het juiste advies te geven.

Werken met de nieuwste afbouwtrends

Werken met de nieuwste afbouwtrends

AfbouwUniQ verzorgt uitsluitend sessies met een praktisch karakter. Er worden in een steeds hoger tempo nieuwe afbouwproducten ontwikkeld, die allemaal een andere aanbrengtechniek vereisen. Het is dan prettig om al die producten zelf uit te kunnen proberen en in overweging te nemen. Bij de opleidingen van AfbouwUniQ is enerzijds ruimte voor het vergaren van nieuwe vaardigheden, maar anderzijds ook voor kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen en nieuwe inzichten onder de deelnemers.

Houd je kennis op peil met gratis opleidingen en workshops!

Producten veranderen, vaardigheden veranderen, de wereld verandert en daarmee ook de leerbehoefte. Om succesvol te blijven is een continu lerende houding noodzakelijk. Daarom biedt AfbouwUniQ in heel Nederland kortlopende opleidingen aan. Deze opleidingstrajecten zijn doorgaans kosteloos voor klanten.

Keur aan opleidingen

Maandelijks worden er op locatie interessante workshops, demonstraties, kennissessies en trainingen georganiseerd voor afbouwprofessionals. Daar worden dan ook de nieuwste producten en machinetechniek gedemonstreerd. Altijd met een heldere en praktische toelichting. Aanwezigen kunnen ook zelf ervaring opdoen. Telkens wordt gewerkt in een groep van 10 tot 15 deelnemers. Ook een studiereis of demonstratie op de bouwlocatie worden regelmatig aangeboden. Leuk, leerzaam en relevant tegelijk.

 

Gemakkelijk en praktisch

Deelname aan één of meerdere opleidingen van AfbouwUniQ is weggelegd voor iedere professionele afbouwer. De opleidingen zijn ingericht voor en door vakmensen en combineren kennisdeling met het uitwisselen van praktijkervaringen en -inzichten.

Workshop Kerakoll Fugabella Color

Seminar verzuimbegeleiding, mediation en arbeidsrecht.

In deze drukke tijden in control blijven? Bezoek dan de gratis seminar verzuimbegeleiding, mediation en arbeidsrecht. Hoe zorg je voor een fijn werkklimaat, ook in drukke tijden? Hoe zorg je voor duidelijke arbeidsvoorwaarden? Hoe om te gaan met conflict of ziekte? Deze en meer vragen komen aan bod tijdens het gratis seminar.

Datum: 02/12/’21
Tijd: Inloop 15.30 uur, borrel 18.00 uur
Deelname: gratis
Locatie: Stukbouw Schijndel

Op de hoogte van het reilen en zeilen in de afbouw met de opleidingen van AfbouwUniQ

AfbouwUniQ ondersteunt vaklieden bij het op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de afbouwsector. Maandelijks worden er op locatie interessante workshops, demonstraties, kennissessies en trainingen georganiseerd voor afbouwprofessionals.
Derk Smit decoratief stukadoor