Slimme oplossingen met de beste machinetechniek

Vakbekwame medewerkers

Gekwalificeerde vakmensen

AfbouwUniQ ondersteunt vaklieden graag en actief bij het op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de afbouwsector. Maandelijks worden er op diverse locatie interessante workshops, demonstraties, studiereizen, kennissessies en trainingen georganiseerd voor afbouwprofessionals. Deze opleidingen zijn ingericht volgens het principe ‘voor en door vakmensen’: kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen en nieuwe inzichten staat voorop. Het vormt een mooie en gewaardeerde toevoeging aan het werk van vaklieden.

Het juiste advies voor jouw project

Het juiste advies voor jouw project

Het vak van professioneel afbouwer is aan vele veranderingen onderhevig, door nieuwe technieken en actuele afbouwtrends. De werkzaamheden dienen mee te veranderen met de veranderende wensen van klanten. Om doorlopend goed en actueel advies te kunnen geven, is kennis van de laatste afbouwtrends noodzakelijk. Dankzij de kennissessies van AfbouwUniQ ben jij als afbouwvakman altijd in staat om bij ieder project het juiste advies te geven.

Werken met de nieuwste afbouwtrends

Werken met de nieuwste afbouwtrends

AfbouwUniQ verzorgt uitsluitend sessies met een praktisch karakter. Er worden in een steeds hoger tempo nieuwe afbouwproducten ontwikkeld, die allemaal een andere aanbrengtechniek vereisen. Het is dan prettig om al die producten zelf uit te kunnen proberen en in overweging te nemen. Bij de opleidingen van AfbouwUniQ is enerzijds ruimte voor het vergaren van nieuwe vaardigheden, maar anderzijds ook voor kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen en nieuwe inzichten onder de deelnemers.

Houd je kennis op peil met gratis opleidingen en workshops!

Producten veranderen, vaardigheden veranderen, de wereld verandert en daarmee ook de leerbehoefte. Om succesvol te blijven is een continu lerende houding noodzakelijk. Daarom biedt AfbouwUniQ in heel Nederland kortlopende opleidingen aan. Deze opleidingstrajecten zijn doorgaans kosteloos voor klanten.

Keur aan opleidingen

Maandelijks worden er op locatie interessante workshops, demonstraties, kennissessies en trainingen georganiseerd voor afbouwprofessionals. Daar worden dan ook de nieuwste producten en machinetechniek gedemonstreerd. Altijd met een heldere en praktische toelichting. Aanwezigen kunnen ook zelf ervaring opdoen. Telkens wordt gewerkt in een groep van 10 tot 15 deelnemers. Ook een studiereis of demonstratie op de bouwlocatie worden regelmatig aangeboden. Leuk, leerzaam en relevant tegelijk.

 

Gemakkelijk en praktisch

Deelname aan één of meerdere opleidingen van AfbouwUniQ is weggelegd voor iedere professionele afbouwer. De opleidingen zijn ingericht voor en door vakmensen en combineren kennisdeling met het uitwisselen van praktijkervaringen en -inzichten.

Workshop Stuc-en Schilderwerk Leem

Workshop Stuc-en Schilderwerk Leem

De vraag naar ‘groene’ afbouwmaterialen die een gezond binnenklimaat bevorderen wordt snel groter, dus ook de vraag naar stukadoors en schilders met kennis en ervaring. Met leem mortel, finish en verfproducten kan een totaal systeem worden aangebracht met deze unieke eigenschappen.

  • Wat zijn de voor- en nadelen van leem?
  • Hoe zien deze producten en systemen eruit?
  • Op welke manier breng je deze producten aan?

Allemaal vragen die wij in dit college beantwoorden, maar je ook zeker laten ervaren door met de diverse leemproducten te werken.

Leon van den Boogaart
Patrick Snelders

Datum: 21/03/’24
Tijd: 12.30 tot 16.30 uur
Deelname: gratis
Locatie: Heidebloemstraat 7, 5482 ZA Schijndel
Marmer

Workshop Stucwerk Marmer

Chique, strak, glanzend en tijdloos. Marmer is en blijft een indrukwekkend stukje natuur. In deze workshop gaan wij je leren hoe je dit materiaal op iedere ondergrond en in iedere vorm kunt aanbrengen.

Leon van den Boogaart
Patrick Snelders

Datum: 26/03/’24
Tijd: 12.30 tot 16.30 uur
Deelname: gratis
Locatie: Heidebloemstraat 7, 5482 ZA Schijndel

Op de hoogte van het reilen en zeilen in de afbouw met de opleidingen van AfbouwUniQ

AfbouwUniQ ondersteunt vaklieden bij het op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de afbouwsector. Maandelijks worden er op locatie interessante workshops, demonstraties, kennissessies en trainingen georganiseerd voor afbouwprofessionals.
Derk Smit decoratief stukadoor