Nooit meer misgrijpen bij een project

Bij AfbouwUniQ doen we er alles aan opdat jij tijdens een project nooit meer hoeft mis te grijpen. Dat betekent dat we een uitgekiend assortiment materialen en machinetechniek hebben samengesteld, met altijd voldoende voorraad. Veel aandacht gaat daarbij uit naar de selectie van kwaliteitsproducten die ook nog eens een flinke tijdsbesparing opleveren. Beste keus binnen ons assortiment zijn de producten van UniQ. UniQ is het eigen label van AfbouwUniQ.

De voordelen van een breed assortiment

Met 24 vestigingen door heel Nederland zijn wij altijd in de buurt van jou en jouw project. Je treft bij ons werkelijk alles aan voor de afbouw; uniqe producten, expertise voor uniqe oplossingen én inspiratie zodat jij tot uniqe resultaten kunt komen. Gipsplaten, stucplaten, grondeer, gips cement, grondeer, kalkmortel, voegmiddel, spuitpleister, verf, spachtelputz, korrelpleister, wapeningsgaas, werkkleding, spackspuitmachines…, wat je als vakman ook zoekt: in de AfbouwUniQ-shop is het verkrijgbaar. Voor professionele afbouwers is AfbouwUniQ dé groothandel. Bij ons ben jij verzekerd van een uitgekiende collectie machines en materialen; van gewaardeerde A-merken tot beproefde huismerken.

De laatste afbouwtrends

De laatste afbouwtrends

Natuurlijk wil jij gebruik kunnen maken van materialen die garant staan voor de beste resultaten. Daarbinnen passen dan ook vernieuwende producten. Afbouw- UniQ volgt zodoende de laatste trends en ontwikkelingen. Het resultaat: innovatieve producten die helemaal passen bij de klantverwachtingen van vandaag en morgen.

de beste merken

De beste merken

In ons assortiment met sterke merken vind je onder andere de sterke merken Brander, Gyproc, Knauf, Strikolith, Ripstaal en Omnicol. Beste keus zijn de producten van UniQ. UniQ is het eigen label van AfbouwUniQ. Daanaast kan je vertrouwen op de kwaliteit van Kerakoll en Stoopen & Meeûs.

Huismerk UniQ

UniQ is het huismerk van AfbouwUniQ en is ontwikkeld voor en door professionele afbouwers. Het betreft een uitgekiend totaalassortiment, zodat de professionele afbouwer zijn werk optimaal kan uitvoeren. Daarbij gaat het om kwaliteit, toepassingsgemak, gegarandeerde kwaliteit en een faire prijsstelling. Kerakoll en Stoopen & Meeûs behoren eveneens tot de huismerken en voldoen aan dezelfde eisen. Bewezen merken met een perfecte werking en oog voor duurzaamheid.

Huismerk UniQ

Populaire producten

voorstrijk
grondeer
muurverf
spuitpleister

Altijd aantrekkelijke acties

Bij AfbouwUniQ tref je doorlopend aantrekkelijke acties aan. Van kortingsacties tot het volumevoordeel, van functionele cadeaus tot leuke give aways… je wordt doorlopend op jouw wenken bediend. Bekijk dus zeker de sociale media en bezoek beslist regelmatig de shops!