Voorstrijk

Onmisbaar in ieder afwerksysteem zijn de verschillende soorten voorstrijk. Wat is tenslotte een perfect gekozen eindafwerking, zonder een goede basis?! De functie van voorstrijk is dat deze de zuigende werking van de muur opheft. Dat bespaart verf. Het voorkomt bovendien vlekken én kleurverschil. Ook verbetert voorstrijk de hechting van de muurverf.

voorstrijk

De voordelen van professionele voorstrijk

Het voordeel van professionele voorstrijk is dat de functionaliteit voorop staat. Laat dat ook direct de meest belangrijke eigenschap zijn van iedere voorstrijk. Een professionele voorstrijk verbetert de eigenschappen van de ondergrond en de prestaties van de aan te brengen eindlaag.

Iedere UniQ Voorstrijk zijn eigen kleur

Bij AfbouwUniQ kiezen wij voor eenvoud. Naast onze bekende blauwe emmers, zijn op de emmer onze producten van een unieke kleur voorzien. Onze Voorstrijk Grondeer, Kontakt en Spraykontakt zijn bovendien ingekleurd. Hierdoor is duidelijk zichtbaar of de ondergrond voldoende en met de juiste voorstrijk is voorbehandeld.

Voorstrijk voor iedere afwerking

Iedere keuze van voorstrijk vangt aan met de vraag; onder welke condities wordt op wat voor ondergrond de gewenste eindafwerking aangebracht?! Samen met AfbouwUniQ is een oplossing altijd dichtbij en ben je verzekerd van een goede basis voor ieder systeem.

voorstrijk

Huismerk UniQ Voorstrijk

UniQ Voorstrijk wordt ontwikkeld en geproduceerd volgens onze hoogste normen. Concreet betekent dit wij samen met onze klanten aan de tekentafel zitten. De gezamenlijke ervaring, kennis en wensen vormen de basis van onze succesvolle producten. UniQ Voorstrijk -Diepgrond, -Grondeer, -Kontakt, -Spraykontakt, -Universeel, -Pretex Dekkend zijn stuk voor stuk eenvoudig toepasbaar in gebruik, hoog effectief en vriendelijk geprijsd.

voorstrijk

Merken voorstrijk

Naast onze eigen voorstrijkmiddelen leveren wij binnen AfbouwUniQ ook andere merken. Voorstrijkmiddelen van merken als Knauf, Gyproc, Strikolith, Kerakoll, Brander, Omnicol en Schönox zijn bij onze vestigingen verkrijgbaar. Je kan dus altijd een keuze maken naar persoonlijke voorkeur.

voorstrijk

Voorstrijk acties

Bij AfbouwUniQ tref je doorlopend aantrekkelijke acties aan. Van kortingsacties tot het volumevoordeel, van functionele cadeaus tot leuke give aways… je wordt doorlopend op jouw wenken bediend. Bekijk dus zeker de sociale media en bezoek beslist regelmatig de shops!

voorstrijk

Voorstrijk voor spuitapplicatie

Het aanbrengen van voorstrijk m.b.v. een (lagedruk)spuit valt niet meer weg te denken in de professionele markt. Dit maakt het aanbrengen eenvoudig, effectief en voordelig. Al onze AfbouwUniQ-producten worden tijdens de ontwikkeling uitvoerig in de praktijk door onze gebruikers getest. Alleen de producten die aan de allerhoogste eisen voldoen halen het schap.

UniQ Voorstrijk Universeel

Wil je echt gemak, gebruik dan onze UniQ Voorstrijk Universeel. UniQ Voorstrijk Universeel wordt toegepast op minerale ondergronden, als hechtbrug voor o.a. hand- en machinegipsen en diverse sierpleisters. Voorstrijk Universeel is leverbaar in de kleur van de gekozen sierpleister en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

voorstrijk

Voorstrijk gereedschap

Naast een uitstekende vakman en een meer dan goede voorstrijk, is gereedschap essentieel voor het eindresultaat. AfbouwUniQ adviseert jou persoonlijk de juiste kwasten en rollers. Ga je de voorstrijk verspuiten? Geen probleem! Onze afdeling machinetechniek helpt jou graag in de keuze voor de juiste (lagedruk)spuit, instellingen, etc.