Spuitpleister

Een goed begin is het halve werk, toch?! Vaak wordt er gevraagd om super strakke wanden en plafonds. Combineer dit met de meest efficiënte manier van aanbrengen en… voilà, zie de blauwdruk van onze UniQ spuitpleisters. Een onberispelijke spuitpleister voor iedere wand.

spuitpleister

De voordelen van professionele spuitpleister

Het voordeel van professionele spuitpleister is dat deze exact doet wat jij als expert van dit product verwacht. In het soort werk waar deze producten wordt ingezet is de definitie van kwaliteit: vulkracht, witheid, egaal uiterlijk én snelheid. Vaklieden nemen met minder geen genoegen, en terecht!

Voor iedere ondergrond een eigen pleister

Met het assortiment verspuitbare pleisters van AfbouwUniQ kan iedere ondergrond in de gewenste kwaliteit opgeleverd worden. Eenvoudig worden ondergronden (zoals kalkzandsteen, cellenbeton, gipsgebonden mortels, gipsplaten en minerale ondergronden) strak, glad en egaal afgewerkt.

Een unieke combinatie met spuitapparatuur

AfbouwUniQ wil graag het ultieme resultaat uit de jarenlange samenwerking met klanten halen. Vastgesteld is daarbij dat een spuitpleister zo goed verwerkt als de spuit waarmee deze wordt aangebracht. Dus ontwikkelde wij speciaal de UniQ Airless 100 en de UniQ Airspray 160 (spackspuit). Een ongekend efficiënte combinatie! Beter en mooier is werkelijk ondenkbaar. Wil je hierover meer weten? Ga dan naar de pagina machinetechniek.

spuitpleister

Huismerk UniQ spuitpleisters

UniQ spuitpleisters worden ontwikkeld en geproduceerd volgens onze hoogste normen. Concreet betekent dit wij samen met onze klanten aan de tekentafel zitten. De gezamenlijke ervaring, kennis en wensen vormen de basis van onze succesvolle producten. UniQ Airless BK, Airless SK, Airless Wandpleister, Spuitpleister SV en Gipsfinish KK zijn het resultaat van deze intensieve samenwerking.

spuitpleister

Merken spuitpleister

Naast onze eigen spuitpleisters leveren wij binnen AfbouwUniQ ook andere merken. Spuitpleisters van merken als Brander en Strikolith zijn in onze vestigingen verkrijgbaar.

spuitpleister

Spuitpleister acties

Bij AfbouwUniQ tref je doorlopend aantrekkelijke acties aan. Van kortingsacties tot het volumevoordeel, van functionele cadeaus tot leuke give aways… je wordt doorlopend op jouw wenken bediend. Bekijk dus zeker de sociale media en bezoek beslist regelmatig de shops!

spuitpleister

UniQ Airless BK en SK

Deze spuitpleisters vormen vanaf het eerste begin twee succesvolle formules uit het UniQ-assortiment. UniQ Airless BK garandeert een mooie vulkracht en de Airless SK verzekert jou van een supergladde witte afwerking. Solo of in combinatie worden ondergronden efficiënt behang- of schilderklaar gemaakt.

UniQ Airless Wandpleister

Een fraai witte gebruiksklare dunpleister, die met de airless spuit mooi egaal aan te brengen is. De UniQ Airless Wandpleister heeft een lange open tijd, geeft weinig nevel tijdens het spuiten en is eenvoudig te schuren. Een perfecte basis voor diverse eindafwerkingen.

spuitpleister

UniQ Gipsfinish KK

De eerste en dus unieke kant-en-klare poriënvuller voor op verse (niet zwetende) gipslagen (nat in nat) of dunpleister op droge gipslagen… UniQ Gipsfinish KK. Deze is perfect met de UniQ Airless 100 of wormpomp aan te brengen en uitermate soepel af te werken met het spackmes.