Altijd Stoopen & Meeûs

Stoopen & Meeûs kent een trotse geschiedenis. Historisch verwierf Stoopen & Meeûs speciale bekendheid voor zijn rijke, diepe groene en blauwe kleuren voor de minerale afwerking van muren en vloeren. Tot het assortiment behoren minerale verven, Kalk, Kalei, Leemverf, Stuc, Roestique en de productinnovatie Crustal. Alle producten zijn milieubewust, vooral door hun minerale samenstelling en het vermijden van VOCs. Zo promoot Stoopen & Meeûs een meer natuurlijke, milieuvriendelijke aanpak van decoratieve oplossingen.

Stoopen Meeus

Met Stoopen & Meeûs komt het perfect uit de verf

Stoopen & Meeûs kent een trotse geschiedenis. Historisch verwierf Stoopen & Meeûs speciale bekendheid voor zijn rijke, diepe groene en blauwe kleuren voor de minerale afwerking van muren en vloeren. Tot het assortiment behoren minerale verven, Kalk, Kalei, Leemverf, Stuc, Roestique en de productinnovatie Crustal. Alle producten kennen een milieubewuste samenstelling, vooral door hun minerale structuur en het vermijden van VOCs. Zo promoot Stoopen & Meeûs nadrukkelijk een meer natuurlijke, milieuvriendelijke aanpak van decoratieve oplossingen. Wie goed en mooi wil combineren, die werkt zeker met Stoopen & Meeûs.

Stuc Deco en Granito pleisters

Noem het smeerbaar beton, marmer of natuursteen. Stuc Deco en Granito zijn pleisters waarmee ieder oppervlak prachtig kan worden voorzien van een steenachtig uiterlijk. Tot in detail stuurbaar naar het meest natuurlijke en geraffineerde eindresultaat. En dat, gecombineerd met een opvallend hoge hardheid en dus functionaliteit.

Crustal decoratieve pleister

Laat je vakmanschap en artistieke hart spreken met Stoopen & Meeûs Crustal. Deze decoratieve pleister is op een bijna oneindig aantal manieren te verwerken. Earth, Fossil, Groove en Timber zijn slechts enkele basistechnieken van waaruit ieder oppervlak kan worden voorzien van een ruwe, organische, krijtmatte en authentieke decoratie. Zo mooi kan een pleister dus zijn.
Stoopen Meeus

Veelzijdige kalkverf

Zijdezachte muren met een natuurlijke uitstraling en warme kleuren. Combineer dit met de eigenheid van jouw meesterhanden en creëer zo het meest unieke eindresultaat. De rasechte kalkverf van Stoopen & Meeûs laat zich tot in detail sturen. Aan te maken van een echte kalkpleister tot dunne sterk nuancerende verflagen. Puur, veelzijdig en meelevend in ieder interieur.
Stoopen Meeus

Veegvast Roestique

Met Roestique ontstaan stoere elementen voor warme interieurs, of juist warme natuurlijke objecten voor een koelere omgeving. De verweerde roest brengt een brute natuur binnenshuis. Stoopen & Meeûs biedt met Roestique een veegvaste oplossing: het activeren van de ijzerdeeltjes in de licht gestructureerde pasta verandert een muur of object in korte tijd in een roestig en verweerd onderdeel van een stoer interieur. Afhankelijk van de dikte kan het ook als magneetbord gebruikt worden. Indrukwekkend en functioneel gaan bij Roestique hand in hand.
Stoopen Meeus

Stoopen & Meeûs acties

Bij AfbouwUniQ tref je doorlopend aantrekkelijke acties aan. Van kortingsacties tot het volumevoordeel, van functionele cadeaus tot leuke give aways… je wordt doorlopend op jouw wenken bediend. Bekijk dus zeker de sociale media en bezoek beslist regelmatig de shops!