Muurverf

Voor het beschermen en verfraaien van wanden en plafonds worden deze vaak behandeld met één of meerdere lagen muurverf. Met UniQ Muurverven wordt op basis van hoge kwaliteit en functionaliteit een fraai en egaal eindresultaat behaald. De muurverf laat zich eenvoudig verwerken en kent een uitstekende indringing en hechting.

muurverf afbouwUniQ

De voordelen van professionele muurverf

Het voordeel van professionele muurverven is dat de functionaliteit voorop staat. Voor een aantrekkelijke prijs ben je verzekerd van een heel goede kwaliteit.

Dit vertaalt zich o.a. in dekking, rendement en afwasbaarheid. Bij muurverf kun je gerust stellen dat de eenvoudigste professionele versies gelijkenis vertonen met de topvarianten uit de DHZ sector. Werken met professionele muurverven loont altijd. Werk je liever met spuitpleister? Bekijk dan hier de voordelen van spuitpleister >

Professionele muurverven op kleur

De wensen en het aanbod van verschillende kleuren is enorm. AfbouwUniQ weet altijd raad met specifieke voorkeuren, en werkt vanuit een database met maar liefst meer dan 35.000 kleuren. Deze kleuren zijn zorgvuldig geformuleerd en gecontroleerd, waardoor de originele stalen het best benaderd worden. Dat geeft maximale garantie op tevredenheid. Kom naar jouw AfbouwUniQ vestiging voor kleuradvies op maat.

Muurverf voor ieder budget

Niet aan ieder project wordt dezelfde eis gesteld of een vergelijkbaar budget vrijgemaakt voor de afwerking. Het is dan ook logisch dat ons assortiment muurverven eveneens op deze wensen aansluit. Dus of je nu hoogwaardig particulier werk of uitermate veel projectmatige meters moet maken, onze prijs/kwaliteit verhouding geeft een uitstekende uitgangspositie t.o.v. jouw concurrentie. Goed en betaalbaar: de muurverven van AfbouwUniQ bieden altijd een passende oplossing.

mengverf

Huismerk muurverf UniQ

UniQ Muurverven worden ontwikkeld en geproduceerd volgens de hoogste normen. Concreet betekent dit wij samen met onze klanten aan de tekentafel zitten. De gezamenlijke ervaring, kennis en wensen vormen de basis van onze succesvolle producten. Hierdoor sluiten onze UniQ Muurverven uitstekend aan op de wensen uit markt. Makkelijk aan te brengen met roller, uitstekend te spuiten,
goede dekking, aanzetvrij en natuurlijk schrobvast.

Huismerk muurverf UniQ

Merken muurverf

Naast onze eigen muurverven leveren wij binnen
AfbouwUniQ ook andere merken, zoals de duurzame en ecologische muurverven van Kerakoll, kalkverf en leemverf van Stoopen & Meeûs en de professionele muurverven van Brander en Strikolith. Bewezen merken die voldoen aan hoge standaarden.

Merken muurverf

Muurverf acties

Bij AfbouwUniQ tref je doorlopend aantrekkelijke acties aan. Van kortingsacties tot het volumevoordeel, van functionele cadeaus tot leuke give aways… je wordt doorlopend op jouw wenken bediend. Bekijk dus zeker de sociale media en bezoek beslist regelmatig de shops!

Professionele muurverf voor een verfspuit

Professionele muurverf voor een verfspuit

Het aanbrengen van muurverf d.m.v. airless spuiten valt niet meer weg te denken binnen de professionele markt. Wist je dat onze professionals bij AfbouwUniQ samen met gerenommeerde fabrikanten van verfspuitapparatuur aan de wieg stond van deze ontwikkeling?! Onze UniQ Muurverven zijn daarom ook altijd tijdens de ontwikkeling uitvoerig getest op de verwerkbaarheid met de spuit. Wij eisen van onze muurverven dat ze minimale weerstand en nevel geven, een hoog rendement bieden, eenvoudig vloeien bij geringe laagdikte, niet snel gaan zakken en een heel mooi egaal eindresultaat leveren. Zo mooi en goed kan het dus zijn.

UniQ Muurverf Extra Mat en Multi Mat

Onze meest succesvolle muurverven zijn de UniQ Muurverf Extra Mat en Multi Mat. Beide bieden een mooi egaal en mat eindresultaat met een schrobklasse van respectievelijk klasse 2 en klasse 1 volgens EN 13 300. Ze worden geleverd in een ovale emmer – voor het eenvoudig direct uit de emmer werken met de verfoller – en zijn meer dan uitstekend verspuitbaar.

Muurverf extra mat

Muurverf gereedschap

Naast een uitstekende vakman en een méér dan goede muurverf, is gereedschap essentieel voor het eindresultaat. AfbouwUniQ adviseert jou persoonlijk de juiste kwasten en rollers. Ga je onze muurverven verspuiten? Geen enkel probleem! Onze afdeling machinetechniek helpt jou in de keuze voor de juiste spuitapparatuur, filters, spuittips, etc. Vraag zeker even om advies. Je bent er beslist flink mee geholpen. Bij AfbouwUniQ is het ook mogelijk regelmatig deel te nemen aan gratis workshops, demo’s of colleges. Zo ook de workshop “muurverf applicatietechnieken”. Meld je beslist even aan bij de vestiging van uw keuze.

Voorbehandeling

Er is veel discussie over het wel of niet voorbehandelen van muren en plafonds, voordat de muurverf aangebracht wordt. Vaak zijn wanden en plafonds te sterk of
onregelmatig zuigend, verminderd draagkrachtig of vervuild. Soms is er ook te weinig bekend van de ondergrond en hoe deze exact tot stand is gekomen. Wij adviseren altijd om deze risico’s uit te sluiten en een voorbehandeling uit te voeren met een voorstrijk > of grondeer >. Bijvoorbeeld met UniQ Pretex Grondeer Dekkend of UniQ Voorstrijk Diepgrond. Succes verzekerd!