Daarom Kerakoll

Om te plannen, bouwen en leven met respect voor het milieu en het woonwelzijn… Kerakoll is de belangrijkste fabrikant ter wereld van GreenBuilding oplossingen die op internationaal niveau een gerenommeerde technologische vooraanstaande positie inneemt. Met meer dan 1.700 eco-vriendelijke artikelen en een productie van 950.000 ton per jaar, is Kerakoll de eerste fabrikant van “groene” materialen om te plannen, bouwen en wonen met respect voor het milieu en het woonwelzijn.

Kerakoll investeert 5,4% van haar omzet in Green Technology. Elke oplossing komt voort uit diepgaand wetenschappelijk onderzoek op het gebied van gezondheid en welzijn en wordt tot stand gebracht door technologie en eco-vriendelijkheid met elkaar te verenigen. Het huismerk biedt een uitgebreid assortiment producten voor (af)bouwers. Bij AfbouwUniQ kan je je uitgebreid laten informeren over het assortiment, en de producten die het beste bij jou en jouw manier van werken passen. Bezoek snel één van de 24 shops van AfbouwUniQ!

Kerakoll

Kerakoll: het huis van morgen, vandaag!

Kerakoll is internationaal leider in Greenbuilding. Een innovatieve fabrikant van meer dan 1.700 eco-vriendelijke producten, waarmee iedereen kan bouwen met respect voor het milieu en de wereld van morgen. Kerakoll biedt duurzame oplossingen met volle focus op een gezonde woning, beschermt tegen vocht, kou, warmte en geluid. Verantwoord bouwen vraagt in alle gevallen om Kerakoll.

Uniek voor tegelzetters

Kerakoll tegellijmen uit de Biogel serie kenmerken zich door een licht vloeibare verwerking tijdens het aanbrengen en een direct stijf karakter zodra de tegel of natuursteen geplaatst wordt. Er is sprake van een grote vervormbaarheid en het is toepasbaar in nagenoeg iedere denkbare situatie en tegelgrootte. Ook uitzonderlijk: Kerakoll Fugabella Color is een uniek hybride voegmiddel, verkrijgbaar in 50 verschillende kleuren met bijbehorende afdichtingskit.

Perfect én snel betonherstel

Kerakoll GeoLite passiveert, reconstrueert, egaliseert en beschermt het beschadigde beton in één keer. Het betreft een monolitische mortel die het mogelijk maakt om een massa te vormen die in staat is om gewapend beton te omhullen, te beschermen en te versterken. En dit, zonder dat er meerdere lagen over elkaar heen aangebracht hoeven te worden. Reparaties met GeoLite, die op natuurlijke wijze stabiel zijn, kristalliseren met het beton en garanderen de duurzaamheid als die van een minerale rots. De eerste mortel die slechts één werkdag nodig heeft om een volledige reparatie te realiseren, in plaats van zes dagen die nodig zijn traditioneel betonherstel.
Kerakoll

Biocalce natuurlijke mortels en verven

Kerakoll Biocalce is een natuurlijke en luchtdoorlatende lijn producten. Mortels en verven op basis van strikt natuurlijke grondstoffen als zuivere kalk en silicaat voor binnen en buiten. Hierdoor ontstaan volledig ademende muren, natuurlijk schimmelwerend én uitstekend inzetbaar bij optrekkend vocht. Bij binnen gebruik ontstaat een uitstekend binnenklimaat, waarbij het pleistersysteem kan worden afgewerkt met Biocalce Kalkverf of Silicaatverf.
Kerakoll

Keraklima ETA buitengevelisolatie

Keraklima ETA buitengevelisolatie is het enige buitengevelisolatiesysteem dat een gecertificeerde energiebesparing garandeert! Een heel duurzame verbetering van het wooncomfort, die energiekosten verlaagt en de CO₂-emissie vermindert. Keraklima is een systeem uit het Kerakoll Green Research programma; het huis van morgen, vandaag!
Kerakoll

Kerakoll acties

Bij AfbouwUniQ tref je doorlopend aantrekkelijke acties aan. Van kortingsacties tot het volumevoordeel, van functionele cadeaus tot leuke give aways… je wordt doorlopend op jouw wenken bediend. Bekijk dus zeker de sociale media en bezoek beslist regelmatig de shops!