Gereedschappen

Gereedschap is onmiskenbaar belangrijk. En als je jezelf en je personeel wilt voorzien van de juiste handgereedschappen om werkzaamheden vakkundig en snel uit te laten voeren, dan komt het gereedschap van AfbouwUniQ zeker goed van pas. Het voorziet in de hoogste eisen qua bedieningsgemak, functionaliteit en duurzaamheid.

gereedschap

De voordelen van professioneel gereedschap

Professioneel gereedschap geeft je vakmanschap door. Het maakt je productief en verhoogt zonder twijfel jouw rendement. Bovendien vergroot het je werkplezier. Het is optimaal afgestemd op jouw taak en biedt comfort. 

Iedereen zijn/haar eigen gereedschap

Gereedschap is iets persoonlijk. Wat voor de één werkt, ziet een ander totaal niet zitten. Een breed assortiment, betrouwbare partners en voldoende voorraad is daarom de standaard bij AfbouwUniQ.  Alleen zo kan je jezelf direct in onze shops voorzien van het meest gewenste stuk gereedschap.

Een unieke kennis van gereedschap

Bij AfbouwUniQ delen we jouw passie, wij verstaan jouw vak. Met onze kennis van gereedschap willen wij graag bijdragen aan de kwaliteit van jouw werkzaamheden, efficiëntie en prettige manier van werken. Bij ieder project kan je vertrouwen op uitwisseling van heel bruikbare informatie ter toepassing van het juiste gereedschap.

gereedschap

Huismerk UniQ-gereedschappen

UniQ-producten zijn speciaal ontwikkeld voor en door de professional. Een uitstekend assortiment gereedschappen en hulpmaterialen, die staan voor kwaliteit en een scherpe prijs. Blokwitters, vachtrollers, afdekmaterialen… met UniQ grijp je nooit mis.

gereedschap

Merken gereedschap

Naast onze eigen gereedschappen, is AfbouwUniQ ook leverancier van populaire merken als Doordagt, Nela, Superprof, Marshalltown, Rubi en Anza.

gereedschap

Gereedschap acties

Bij AfbouwUniQ tref je doorlopend aantrekkelijke acties aan. Van kortingsacties tot het volumevoordeel, van functionele cadeaus tot leuke give aways… je wordt doorlopend op jouw wenken bediend. Bekijk dus zeker de sociale media en bezoek beslist regelmatig de shops!

gereedschap

UniQ Protectiekarton

Bijna alle werkzaamheden starten met afdekken en afplakken. AfbouwUniQ-protectiekarton is verkrijgbaar in twee varianten. UniQ-Protectiekarton Zwaar Belastbaar en UniQ-Protectiekarton Extreem zwaar belastbaar. Beide zijn wit,  tweezijdig gecoat en 100% vloeistofdicht. Ook heel handig is onze smalle rol, voor in een kleine ruimte of beperkt afdekwerk.

UniQ Vachtrollers

Eenvoudige producten verdienen soms best veel aandacht. Voorlijmen komt heel vaak voor. Dus ontwikkelde wij gewoon een goede vachtroller, voor éénmalig gebruik, speciaal ontwikkeld voor het effectief aanbrengen van voorlijm Verkrijgbaar in 20cm en 25cm breed. Ook best uniek, toch?!

gereedschap