De prijs-kwaliteit scoort ongekend goed…

28.07.2022

“Eerst werkte ik met een ander merk, een A-merk. Maar toen zei Patrick Snelders van Stukbouw; we hebben mooie nieuwe producten ontwikkeld, kun je eens kijken of dat jou dat nóg beter past en hoe jij het ervaart? Maar toen eigenlijk, zeg maar, is van het één het ander gekomen. We zijn begonnen met wat verf van UniQ, het label van AfbouwUniQ en op een gegeven moment de dunpleister. Inmiddels hebben we eigenlijk nagenoeg alles van UniQ”. Aan het woord is stukadoor Roy Sterks.

Verf, dunpleister en veel andere producten

“Dit is een product voor professionals. De prijs-kwaliteit scoort ongekend goed en dit is echt voor vakmensen door vakmensen ontwikkeld. Je ziet ook een soort bepaalde producten waarbij ik het idee heb dat daar iemand in de ontwikkeling zit die eigenlijk helemaal geen relevante kennis of kunde heeft en ja, bij AfbouwUniQ hebben ze daar wel echt verstand van zaken. Daarom scoort het assortiment ook gewoon op alle fronten beter dan andere producten. Theorie en praktijk komen samen in de mooie producten van UniQ, merken wij.”

UniQ Airless BK en SK dunpleister

Roy vertrouwt doorlopend op UniQ: “De producten UniQ Airless BK en SK dunpleister zitten bijvoorbeeld gewoon standaard in ons assortiment. Het is echt onze core business, want wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen die behangklaar opgeleverd zijn. Wij gaan daar vervolgens naartoe om daar de wanden van behangklaar tot sausklaar te maken. Dan gebruiken we eigenlijk altijd de dunpleister BK en de SK. Het is makkelijk te verwerken en goed te schuren. Dus je krijgt gewoon een heel mooi resultaat en prijstechnisch gezien zijn de producten veel interessanter dan bij andere aanbieders.”

Compleet systeem voor nieuwbouwwoningen

De energieke stukadoor vervolgt; “Wij hebben het gewoon van A tot Z opgezet. En dat is ook onze kracht. Mensen krijgen de sleutel en dan normaal gesproken moet er nog van alles door verschillende partijen gebeuren. Maar nu, mede dankzij AfbouwUniQ, hebben wij een concept ontwikkeld waardoor wij alles uit handen kunnen nemen. Dus van het glad maken met dunpleister, het schuren tot en met het latex spuiten. Mensen hoeven daarna alleen nog maar de vloer erin te leggen en eventueel de keuken, als die er nog niet staat. Aansluitend kunnen ze overhuizen. Dat gaat dus vele malen sneller en goedkoper dan wanneer een stukadoor op traditionele wijze werkt. Met AfbouwUniQ maken wij het helemaal waar, besluit Roy. ”

www.nieuwbouwwandenafwerken.nl