Brander Actie! Smeer ’m NU!

30.11.2023

Er is weer een leuke nieuwe actie bedacht voor de stukadoor! Bij aankoop van 10 Brander actieproducten krijg je een Marshalltown spaan cadeau!

Gratis Marshalltown spaan

Ontvang nu tijdelijk een gratis Marshalltown spaan bij aankoop van 10 Brander actieproducten. Combineren mag. De actie geldt van 1 december 2023 t/m 29 februari 2024. Op = op.

Actieproducten

Brander VBK Pleister KV: Transformeer je stukadoorsprojecten met Brander VBK Pleister KV, de airless verspuitbare reparatie- en egalisatiepleister die in slechts 2 arbeidsgangen grote wandvlakken superglad maakt. Toepasbaar op de meest voorkomende minerale ondergronden, maakt deze pleister je wand behangklaar na slechts 1 laag en schilderklaar na 2 lagen. Met uitstekende hechting, zelfs in dunne lagen.

Brander Plast KV: Biedt een strakke en gladde ondergrond. Combineerbaar met gips voor de ultieme afwerking en geniet van de hoge witheid die jouw projecten naar een hoger niveau tilt.

Brander Airless DF Pleister: Geef jouw renovatie- of nieuwbouwprojecten een snelle en moeiteloze upgrade met Brander Airless DF Pleister, de verspuitbare kalkvrije dunpleister. Slechts één laag maakt de wand wit en behangklaar. Met gebruik van een airlesspomp is deze dunpleister soepel aan te brengen op de meest voorkomende minerale ondergronden. Het afmessen na het aanbrengen verloopt uiterst soepel, waardoor het verwerken van deze pleister licht en prettig is.

Voor de voorwaarden ga je naar de dichtstbijzijnde AfbouwUniQ: https://afbouwuniq.nl/vestigingen/