Extra voordelen maken de producten van AfbouwUniQ ook écht UniQ.

1.11.2019

Vanuit de bij Vanuit de bij AfbouwUniQ aangesloten materialengroothandels vinden afbouwproducten en bijhorende machinetechniek hun weg naar ieder gewenst afbouwproject door heel Nederland. Deze unieke combinatie van materialen en techniek is speciaal voor en door de afbouwvakman ontwikkeld. Hierbij legt AfbouwUniQ het accent op kennis vanuit de praktijk en het streven naar een optimale gebruiksvriendelijkheid. Een voorbeeld van een product dat hier het unieke resultaat van is, is de speciaal ontwikkelde muurverf van UniQ, waar stukadoor Martijn Timmermans graag mee werkt. 

AfbouwUniQ heeft bewezen A-merken machines en materialen in haar assortiment. Dankzij de gezamenlijke inkoop worden deze alle tegen scherpe prijzen aangeboden. Ook tref je huismerken aan, zoals Kerakoll, Stoopen & Meeûs én UniQ. Deze afbouwproducten vallen niet alleen op qua betaalbaarheid, maar vooral omdat het team van AfbouwUniQ doorlopend oplossingen ontwikkelt die voor afbouwers een duidelijke meerwaarde bieden. Die meerwaarde vertaalt zich in een aantal uniqe voordelen: met deze producten kan onder andere beduidend sneller en efficiënter worden gewerkt, wat tijdswinst oplevert, naast het feit dat het rendement hoog is.

“De gebruiksvriendelijkheid spat ervan af”

Terug naar de speciaal ontwikkelde muurverf. Hoe werkt die in de praktijk? Hij bedoelt het natuurlijk niet letterlijk, maar “de gebruiksvriendelijkheid van de muurverf spat ervan af”, zegt stukadoor Martijn Timmermans over dit product. In combinatie met de verfspuit brengt hij het product eenvoudig en effectief aan op de muur. Door de muurverf machinaal aan te brengen wordt een optimaal resultaat bereikt.

Echter ook een ‘gewone’ roller of kwast kan gebruikt worden om alles uit het product te halen.

Inspelen op de huidige afbouwtrends

Dat het vak van professioneel afbouwer aan vele veranderingen onderhevig is, door nieuwe technieken en actuele afbouwtrends, wordt door AfbouwUniQ ook meegenomen in de ontwikkeling van producten. Het door AfbouwUniQ inspelen op de huidige afbouwtrends is voor Martijn een pre. “Kijk eens naar de muurverf. Deze is extra mat en juist die muurafwerking is op dit moment een sterke wens van de consument.” De muurverf van AfbouwUniQ is er trouwens in vele kleuren. “Toch is de prijs van het product vriendelijk. De naam zegt het al: de producten van AfbouwUniQ zijn juist in deze extra voordelen ook echt uniek!”, besluit de gepassioneerde stukadoor.

 

MARTIJN TIMMERMANS, SCHILDER / AFWERKER

Ook interessant