Gyproc eindejaarsloterij:
maak kans op fantastische prijzen!

18.09.2023

Gyproc en AfbouwUniQ bedanken jou voor de fijne samenwerking. We sluiten het jaar daarom af met de Gyproc eindejaarsloterij! Met deze eindejaarsloterij maak je kans op één van de fantastische prijzen. We verloten 9x een Black Bastard Small BBQ, 9x een Smokey Goodness Winter BBQ boek en 9x een Bighorn Pizza Oven. Daarnaast is er kans op de hoofdprijs, een unieke Big Green Egg! Deze eindejaarsloterij wil jij dus niet missen!

Hoe maak je kans?

Bij aankoop van Gyproc pleisters, JointFillers en voorstrijk producten met een totale bestelwaarde van € 500,- en bij aankoop van Gyproc platen/plafonds/profielen met een totale bestelwaarde van € 1000,- ontvang je een lot voor de Gyproc en AfbouwUniQ eindejaarsloterij. Deze actie is geldig t/m 1 december 2023.

Kanshebbers ontvangen hun loten per post. Ook ontvangen zij een persoonlijke uitnodiging voor het feestelijke live-stream event op 14 december.

Live-stream trekking 14 december 20.00 uur

De Gyproc eindejaarsloterij vindt plaats op 14 december 2023 om 20.00 uur en kun je volgen via https://afbouwuniq.nl/eindejaarsloterij. Daarnaast is de live-stream ook te volgen via onze Facebook en Instagram kanalen. Zie tijdens deze feestelijke live-stream trekking of jij de winnaar bent van één van de fantastische prijzen

Kom nu naar jouw AfbouwUniQ-vestiging voor jouw Gyproc bestelling! Check www.afbouwuniq.nl/vestigingen voor de dichtstbijzijnde shop!

Deelnemers gaan ermee akkoord dat, indien zij een prijs winnen, hun gegevens getoond worden.

Voor de algemene spelvoorwaarden klik hier >

Ook interessant