Power met Strikolith!

30.10.2022

Actie! Het is weer tijd voor een leuke actie, deze keer in samenwerking met Strikolith!
Bij aankoop van Strikolith producten* met een totale bestelwaarde van €2500,- ontvang je nu de Electrische Power Buggy met afstandsbediening GRATIS!

Deze op afstand bestuurbare Power Buggy voor kinderen maakt gebruik van 4 wheel drive, wat hem extra power geeft om door zand en gras te rijden. Op het dashboard tref je verschillende functies aan zoals een mp3/usb aansluiting, bluetooth en muziek. De buggy heeft echte deuren die te openen zijn en kan snelheden bereiken van circa 3 tot ongeveer 8 km p/u. De afmetingen van de buggy zijn L146 x B98 x H76 cm. De buddy kan een maximaal belastbaar gewicht van maar liefst 60 kg dragen.

De buggy heeft een afstandsbediening waarmee je de snelheid in 3 verschillende snelheden kan instellen. Met deze afstandsbediening kun je de buggy op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. De buggy beschikt ook over ook een slow start, zodat deze langzaam op gang komt. Kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden. Als je kindje groot genoeg is, kan het zelf ook gas geven en sturen.

Breng snel een bezoek aan jouw dichtstbijzijnde AfbouwUniQ-vestiging, kies jouw benodigde Strikolith producten* en ontvang de Electrische Power Buggy CADEAU!

Maximaal 1 per klant en op=op. Deze actie geldt vanaf 1 november tot en met 30 november 2022.

*Strikoterm producten zijn uitgesloten van deze actie.