Ontdek de nieuwe primers van Omnicol!

22.04.2021

It’s Omnicol Prime Time!

De nieuwe stucprimers van Omnicol sluiten perfect aan bij de stucmortels W100 R en W100 R LIGHT! Voor iedere ondergrond is er nu een maatwerk primer beschikbaar. Helemaal nieuw in het assortiment. Als je de primer en stucmortels van Omnicol samen gebruikt heb je gegarandeerd het beste systeem! Leer de verschillende primers nu snel kennen!

GRIP omnibind

Deze hechtingsbevorderende primer met korrel heeft als doel om het contactoppervlak te vergroten voor een betere hechting tussen ondergrond en (gips) pleisterwerk. Het product is gebruiksklaar, verdunbaar en makkelijk met roller, blokkwast of spuitapparaat aan te brengen. Speciaal ontwikkeld voor gladde, gesloten en slecht zuigende ondergronden. Ideaal voor op bestaand tegelwerk en beton. Door de unieke samenstelling kent het een zeer korte droogtijd.

ZV omnibind

Dé perfecte zuigkrachtverlagende, reuk- en kleurloze primer is ZV omnibind, die als voorbehandeling gebruikt wordt op (sterk) zuigende ondergronden die later worden voorzien van (gips)pleisterwerk. Zowel toepasbaar voor binnen als buiten. Doordat de primer kleurloos is, wordt de kans op doorschijnen vermeden. Wordt verdund aangebracht met kwast, roller, spuit of borstel. Ideaal voor gips- en pleisterwerk.

FIX+ R omnibind

FIX+ R omnibind is een sneldrogend hechtmiddel voor voorbehandeling onder cement- en kalkpleisterlagen. De dun vloeibare eigenschappen zorgen voor een korte droogtijd op gladde en gesloten ondergronden zoals beton en bestaand tegelwerk. Als verdund hechtmiddel is het geschikt voor poreuze ondergronden waarbij direct nat-in-nat een cement- of kalkpleister kan worden aangebracht. FIX+ R omnibind kan worden aangebracht met blokkwast, roller, borstel of spuitapparaat.

B2 MULTI omnibind

Deze hechtingsbevorderende en zuigkrachtverlagende diepgrondeer is voor gebruik als voorbehandeling onder cement-, kalk- en gipspleisterlagen. Het kan eveneens worden gebruikt om de zuiging te verminderen en anderzijds de hechting te verbeteren. In het bijzonder is B2 MULTI omnibind zeer geschikt voor plafondtoepassingen.

Nu je meer weet over de mooie stucprimers van Omnicol, ben je ongetwijfeld enthousiast geworden! Ga dus snel naar jouw AfbouwUniQ-shop en ontdek het gemak van de 4 maatwerk primers en de stucmortels W100 R en W100 R LIGHT!