VIP events met Strikolith!

29.09.2023

In samenwerking met Strikolith introduceren we weer een speciale actie: VIP events! Elk kwartaal geven we unieke VIP tickets weg voor bijzondere evenementen. Na de vorige inspirerende actie voor Cirque du Soleil hebben we dit keer tickets voor Muziekfeest van het jaar. Dit fantastische event vindt plaats op 9 december a.s. in de Ziggo Dome.

Strikolith geeft 100 VIP tickets weg. Dit speciale VIP arrangement kost normaal maar liefst € 249,- per ticket en is inclusief aparte ingang via de Ziggo Dome Business Club. Je gaat genieten van heerlijke hapjes en drankjes gedurende de hele avond in de privébar.

Hoe maak je kans?

Bij elke aankoop van € 250,- aan Strikolith producten heb je recht op één lot en maak je automatisch kans op deze fantastische VIP tickets. De winnaars ontvangen 2 VIP tickets. De actieperiode loopt van 1 oktober tot en met 19 november.

Over Strikolith

Strikolith is de ontwikkelaar van vooruitstrevende producten voor gevel-, wand- en plafondafwerking. Producten van de beste kwaliteit zodat jij meer meters maakt in minder tijd.

Breng snel een bezoek aan jouw dichtstbijzijnde AfbouwUniQ-vestiging, koop voor € 250,- aan Strikolith producten en maak kans op de speciale VIP tickets voor Muziekfeest van het jaar. De actieperiode loopt van 1 oktober tot en met 19 november.