VIP events met Strikolith!

26.06.2023

In samenwerking met Strikolith introduceren we een speciale actie: VIP events! Elk kwartaal geven we unieke VIP tickets weg voor bijzondere evenementen. We trappen af met Cirque du Soleil. Dit fantastische event vindt plaats op 8 september a.s. in de Ziggo Dome.

Strikolith geeft 9 x 2 VIP tickets weg. Dit speciale VIP arrangement kost normaal maar liefst €350,- per ticket en is inclusief speciale VIP ingang en de beste plaatsen in de zaal. Daarnaast word je welkom geheten met een welkomstdrankje, ga je genieten van een heerlijk diner en is er een naborrel met hapje en drankje in de exclusieve VIP-lounge.

Hoe maak je kans?
Bij elke aankoop van €250,- aan Strikolith producten heb je recht op één lot en maak je automatisch kans op deze fantastische VIP tickets. De actieperiode loopt van 26 juni tot en met 20 juli.

Over Strikolith
Strikolith is de ontwikkelaar van vooruitstrevende producten voor gevel-, wand- en plafondafwerking. Producten van de beste kwaliteit zodat jij meer meters maakt in minder tijd.

Breng snel een bezoek aan jouw dichtstbijzijnde AfbouwUniQ-vestiging, koop voor 250,- aan Strikolith producten en maak kans op de speciale VIP tickets voor Cirque du Soleil. De actieperiode loopt van 26 juni tot en met 20 juli.