Gyproc eindejaarsloterij: maak kans op fantastische prijzen!

2.11.2021

Vanwege het succes van de vorige editie organiseren we ook dit jaar weer een eindejaarsloterij. Met de Gyproc eindejaarsloterij willen we je bedanken voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar!

In deze editie van de eindejaarsloterij maak je kans op één van de 6 weekendtrips t.w.v. € 600,-. Of misschien word jij wel de winnaar van de hoofdprijs. Een geheel verzorgde, luxe vakantie t.w.v. € 3.000,-!

Hoe maak je kans?

Koop één of meerdere van onderstaande geselecteerde Gyproc producten:
Royal, Finesse, Unique WR, Express, Proskim Base, ProSkim Fill en Proskim Finish.

Bij een totale bestelwaarde van € 500,- ontvang je een gratis Gyproc eindejaarslot waarmee jij in de prijzen kunt vallen! De Gyproc eindejaarsloterij vindt plaats op 23 december 2021 om 20.00 uur en kun je volgen via een livestream via https://afbouwuniq.nl/loterij Kanshebbers ontvangen hun loten per post. Tevens ontvangen zij een persoonlijke uitnodiging voor het feestelijke live event.

Kom nu naar jouw AfbouwUniQ-vestiging voor jouw Gyproc bestelling! Check www.afbouwuniq.nl/vestigingen voor de dichtstbijzijnde shop!

Deze actie is geldig t/m 05/12/‘21. Deelnemers gaan ermee akkoord dat, indien zij een prijs winnen, hun gegevens getoond worden.

Voor de algemene spelvoorwaarden klik hier >