Omnicol stucprimer en stucmortel: gegarandeerd het beste systeem!

28.09.2021

De stucprimers en stucmortels van Omnicol vormen samen gegarandeerd het beste systeem! Voor iedere ondergrond is er een maatwerk primer beschikbaar. Daarnaast sluiten de stucprimers van Omnicol perfect aan bij bijvoorbeeld de stucmortels W100 R en W100 R LIGHT of de andere stucmortels uit de Omnimix productgroep. Ga direct aan de slag met de verschillende primers en mortels van Omnicol!

GRIP omnibind

De hechtingsbevorderende primer met korrel heeft als doel om het contactoppervlak te vergroten voor een betere hechting tussen ondergrond en (gips) pleisterwerk. Het product is gebruiksklaar, verdunbaar en makkelijk met roller, blokkwast of spuitapparaat aan te brengen. Speciaal ontwikkeld voor gladde, gesloten en slecht zuigende ondergronden. Ideaal voor op bestaand tegelwerk en beton. Door de unieke samenstelling kent het een zeer korte droogtijd.

ZV omnibind

Dé perfecte zuigkrachtverlagende, reuk- en kleurloze primer is ZV omnibind, die als voorbehandeling gebruikt wordt op (sterk) zuigende ondergronden zoals bijvoorbeeld snelbouwstenen. Zowel toepasbaar voor binnen als buiten. Doordat de primer kleurloos is, wordt de kans op doorschijnen vermeden. Wordt verdund aangebracht met kwast, roller, spuit of borstel. Ideaal voor gips- en pleisterwerk.

FIX+ R omnibind

FIX+ R omnibind is een sneldrogend hechtmiddel voor voorbehandeling onder cement- en kalkpleisterlagen. De dun vloeibare eigenschappen zorgen voor een korte droogtijd op gladde en gesloten ondergronden, zoals beton en bestaand tegelwerk. Als verdund hechtmiddel is het geschikt voor poreuze ondergronden waarbij direct nat-in-nat een cement- of kalkpleister kan worden aangebracht. FIX+ R omnibind kan worden aangebracht met blokkwast, roller, borstel of spuitapparaat.

B2 MULTI omnibind

Deze hechtingsbevorderende en zuigkrachtverlagende diepgrondeer is geschikt als voorbehandeling onder cement-, kalk- en gipspleisterlagen. Het kan eveneens worden gebruikt om de zuiging te verminderen en de hechting te verbeteren. In het bijzonder is B2 MULTI omnibind zeer geschikt voor plafondtoepassingen.

W100 R en W100 R LIGHT omnimix

Perfecte stucmortels voor het egaliseren van ruwe steenachtige ondergronden en gipsgebonden ondergronden. De stucmortels zijn in grote laagdiktes in één keer aan te brengen. De W100 R en W100 R Light zijn al na 3 à 4 uur te betegelen, machinaal verwerkbaar en zowel binnen als buiten toepasbaar. Daarnaast is de W100 R LIGHT nóg lichter dan lichtgewicht.

Wanneer er wordt gewerkt met de stucprimers en -mortels van Omnicol biedt de stucadoor een ideale voorbereiding voor de tegelzetter die werkt met de tegellijmsystemen en voegmortels van Omnicol.

Wil je de stucprimers en stucmortels samen uitproberen? Ga dan snel naar jouw AfbouwUniQ-shop in de buurt en ontdek het gemak van de vier maatwerk primers in combinatie met bijvoorbeeld de stucmortels W100 R en W100 R LIGHT, samen gegarandeerd het beste systeem!

Of download nu de Omnicol Productwijzer om het passende product bij iedere ondergrond te vinden > download